About myself

GIRIGA FD POLITIKER

 

Varför tror ni han ser så belåten ut ?

 

 

 

 

 

“Jag bryr mig om de svaga i samhället,”

 

 

bara jag inte behöver avstå från något.

 

Jag har förut skrivit om den avsuttne politikern Bengt Westerberg, som ju var ordförande för Folkpartiet, om någon minns det partiet.

Han är ju ordförande för Röda Korset och kasserar där in i ren lön, 68500 kr i månaden. Det blir på ett år 822000 spänn.

Hur mycket tjänar du?

Men, den gode Westerberg han knäcker extra också. Han drar in över en miljon på extraknäcken. Så inte behöver han köra en begagnad Skoda 1986 års modell inte. Fast han gör väl som Ruwaida i Miljöpartiet, han åker taxi för 116000 om året i stället.

Tänk efter, han gör 822000 om året för Röda Korset, men han har ändå tid att dra in över en miljon på extraknäck……Min hjärna säger,  att det är nåt som inte stämmer.

Han har antagligen för lite att göra på Röda Korset eftersom han kan jobba ihop en miljon extra vid sidan om. Hur kan man sitta och jäsa med en lön på 68500 i månaden som ordförande för en organisation vilken är helt finansierad på frivilliga bidrag?

En lokalvårdare tjänar ungefär 20000 i månaden. Skulle en avdankad folkpartist vara värd nästan 4 gånger så mycket! Aldrig i livet!

Nä, Westerberg han älskar att prata om solidaritet och svaga i samhället och hur vi ska sörja för dessa. Men bara under en förutsättning: Bara inte han behöver betala från det gyllene torn han sitter i.

Lokalt har vi samma problem i Halmstad. Vet ni vem som är landshövding? Nä, det kan jag tänka, för han är en absolut nolla i de flesta avseenden. Hur mycket han tjänar? Å en bagatell bara en miljon.

En av våra mest kända kvinnliga politiker i kommunen som också ofta muttrar om de svaga i samhället, man kunde ju tro hon bor på Andersberg. Nänä hon bor på politikernas egen BroadWay i Halmstad, på Vallgatan i ett kulturhus.

Trodde ni nåt annat?

Prata, det kostar inget. Det som räknas, det är ens handlingar!

 

mats

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.