About myself

SOMMAREN SOM FLYTT

 

 

 

 

Dröm tillbaka till sommaren och dess minnen.

 

För att vi ska erinras , hur det ser ut på Höka under den behagligare delen av året,  lägger jag upp några bilder från den delen av flygsäsongen, när allt går lite lättare.

Vi får en vår och sommar även i år, så bygg färdigt projekten,  så de är färdiga för sina elddop på Höka,  när värmen kommit!

 

Den kanske vanligaste blomman på Höka.

 

Ovanstående bild föreställer en artefakt från 1978 och det är en Bosch elstarter. Den ansågs då vara den bästa och starkaste och användes , när vi startade våra ABC-pylonmotorer.

Starkare än Sullivans stora klump.

Det var bara ett fel. När man tryckte på knappen för att köra den och motorn gick trögt, blev startknappen glödande i stort sett.

Efter att ha grillat min tumme ett antal gånger åkte Boschen med ett svärord  i dammen 1978 för att dyka upp, när vi grävde ur dammen för tre år sen.

Jämför man denna bilden med de tidigare publicerade vinterbilderna, så inbjuder denna bilden mer till flygning……

“Där sitter tändkulan”……..

 

En svindlande estetisk upplevelse !

 

Finns det nåt bättre än finklippta banor?

 

 

mats

1 comment to SOMMAREN SOM FLYTT

  • Eva Lotta Grimblad

    Ja, idag längtar man t o m efter maskrosor!!!
    Denna vinter med snö, is och skare är ju bara hemsk och hindrar ju inte bara flygning utan även ridning. Jag hoppas bara att du slipper flyga nästa gång vi ger oss ut på “isisarna”!!!
    Kusinen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.