HOVS HALLAR OMBORDKAMERA

 

 

 

 

Ombordfilm

 

 

 

 

 


Här är ca 10 minuters film, tagen med en vanlig enkel digitalkamera ,
som jag tejpade ovanpå kroppen på min Ava, när jag var på Hovs Hallar.
Inget märkvärdigt, men det kanske skapar en känsla hos betraktaren
vad hangflyg är och en känsla för den vilda och vackra kustnaturen vid Hovs Hallar

Sätt er tillbaka efter att i klickat igång filmen. Jag har inte editerat ljudet,
utan jag lät originalsuset vara kvar.

PS

Om ni undrar, varför texten är på engelska på den uppladdade filmen,
beror det inte på nån högfärdighet hos mig, utan bara för det ska vara
lättfattligt för icke svenskar.

DS

2 kommentarer tillHOVS HALLAR OMBORDKAMERA

  • Fy tusan vad läckert med Fiskgjuse o allt!

    Mvh Daniel

  • @Daniel
    jag var först lite osäker på fågeln, men sen såg jag teckningen på vingarna. Filmen är bara tagen rätt av en av de tre snuttarna jag tog. Som jag sa så fokuserade kameran lite fel tack vare att spinnern kom i synfältet. Men skit samma, så blev det. Först tänkte jag lagt på lite lämplig musik, klassisk eller nåt annat bra, men så tänkte jag att “suset” ger väl lite lugn karaktär åt filmen. För det är ju bara en liten miljöskildring……..plåtad från en stabil plattform. Nästa gång jag filmar, ska kamerna riktas lite, lite mer nedåt.

    hejsvejs
    mats

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.