HÄNDER DET NÅGOT EGENTLIGEN ?

 

Om någon skulle undra, om allt står stilla nu på Höka, kan jag meddela, att det gör det inte.

IMG_0057

      Jag tror det är Frederik som håller på med den nya bekvämlighetsinrättningen. Som synes är klädsebrädor bytta och det är grundmålat…? Återstår det svåra jobbet att se till att utrymmena inne i lokalen blir våtrumssäkra. Säkerligen behöver han hjälp med ett och annat, så om någon har lust är det bara att komma ner och hugga i.

IMG_0061

Jag var och flög i fredag förmiddag i perfekt väder. Vindstilla, varmt och solsken. Förutom min segelmodell var det massor med flyttande ormvråkar i termiken. Min Mc24 radio har jag skickat på service, så jag använde min gamla guldFutaba från 1982. Den funkar den också.

Konstigt inga fler var nere, det brukar det vara, när vädret blir bra efter en dålig period. Jag får ner i eftermiddag igen och ta mig en ny termiksväng.

IMG_0066

Leif Malm, trädgårdskonsulent, som ordnade planteringen av blommorna vid skylten har skött sig bra. Blommorna är lika fina idag som för 3.5 månader sen! Det får du göra om nästa år konsulenten!

 

IMG_0072

Grönskan vid fältet är som en tropisk regnskog. Jag bara väntar mig att Tarzan ska komma svingande sig i lianerna!  Otroligt vad det växer. Speciellt de träd jag tycker mest illa om: Al.

Har du inget att göra, kom ner och flyg om du är modellflygare!

mats

 

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.