PEST, KOLERA OCH ….

svininfluensan. Men var är den?

 Efter allt som är skrivet i pressen, allt som är tuggat fram och tillbaka i radio och tv, var tog den vägen, egentligen alltså?

 I går hade en expertpanel från myndighetsorganen ställt upp på en presskonferens om denna moderna tiders Digerdöd.

ap_swineflu_virus

SVININFLUENSAVIRUS I ELEKTRONMIKROSKOP

 

Men experterna medgav, att utvecklingen inte blivit som de (experterna) förutspått. Allt pratet om “en andra smittvåg” är just bara prat. Inget är belagt, som styrker detta påstående.

Om man jämför svininfluensan, som i verkligheten är som en vanlig influensa, till och med mildare i symptomen, med hepatit, så är exempelvis i Egypten 8 miljoner människor smittade med Hepatit medan man haft ett par tusen, om man har en aning själva om antalet, svininfluensafall.

Förstår ni, det finns inga proportioner i  det hela. Landet lagom, Sverige har köpt vaccin för 3.5 miljarder, vilket är detsamma som 3 500 000 000 kronor och ska masspruta befolkningen. Dessa pengar kanske kunde använts till nåt annat? Till exempel till äldrevården och äldreboendet?

Det kan väl inte vara så att de som tjänar storkovan, läkemedelsbolagen ligger och blåser under ängslan för en stor epedemi och har dragit igång påverkansmaskineriet hos politiker och så kallade experter?

Jag misstänker det.

mats

 

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.