“VI HAR FÖR HÖGA LÖNER”

 

 

säger en riksdagsman i tidningarna i dag.

 Lönen för en riksdagsman är i dag 55000 i månaden. Om de jobbar för lönen? Jo, det finns säkert de som arbetar stenhårt under riksdagsperioden. 

pengar

Det är ju ett riktigt påstående, som jag ser det, att lönerna är för höga för riksdagsmännen. En logisk lön hade ju varit snittlönen för en anställd i Sverige, eftersom vi de flesta har just den lönen. Jaja, jag vet det är oppertunt att säga vad jag sa, men jag sticker ut näsan i alla fall.

Att bli riksdagsman, ser jag som ett arbete man vill ha, för man vill driva en ideologi, inte för att berika sig. Politikers syfte idag är, tror jag, till en del är att just sitta vid köttgrytorna.

Att vara politiker i dag är ett välbetalt yrke med goda pensioner. Hur mycket får du själv i pension?

Nu är det så, om man kollar hos riksdagens administrativa enhet, att denna riksdagsman, som kan komma från vilket parti som helst egentligen, har väl inte helt rent mjöl i påsen, när det gäller att iakttaga försiktighet med det allmännas medel.

 Han var den som åkte mest taxi (hundratusentals kronor) av alla folkvalda.

Jag menar, var finns konsekvensen?

Som sagt, det kostar ingenting att prata, det som kostar är att handla i enlighet med det man säger sig kämpa för!

Det finns ett annat ord för handlandet,  det är hyckleri!

 

mats

 

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.