ÄNNU MERA STRUL

 

kommer som med posten…

 

Som jag skrev förut hade min Mc-24 Golden Edition, fullbestyckad och ombyggd med deras 2.4 gHz model, åkt i golvet med en smäll och blivit svårt åtgången.

Skickade den till Baltechno i Göteborg och tänkte den kommer snart tillbaka, för jag har mycket goda erfarenheter av honom.

Då kom en kalldusch, om man säger så, från Rolf-Erik i Herrljunga. Balte är i USA och hans firma är inte igång………roligt.

Det hade väl inte skadat, om han hade informerat på sin hemsida…… Nu får jag vänta 14 dagar,  innan posten skickar min låda tillbaka.

Kostar 90 spänn.

 Vem som reparerar Graupner i Sverige nu,  vet jag inte, men jag mailade en firma i Ystad, som säger sig vara representant för Garupner och frågade , var supporten för hårdvara finns.

Vi får se, hur det går. Fortsättning följer säkert.

För jag ska kunna flyga,  ska jag köpa en ny Spektrum med telemetri och då vet ni , vilken modell det är. Här finns den:

http://www.modellhobby-shop.de/Elektronik/Fernsteuerungen-Module/SPEKTRUM/Spektrum-Fernsteuersets/Spektrum-DX8T-DSMX-mit-3-Empfaengern.htm?shop=k_staufenb&SessionId=&a=article&ProdNr=094SPM8800EUC&t=9&c=8500&p=8500

T-DS

Då får jag dessutom för det priset med 3 mottagare.

Det får svida i lädret, det kan inte hjälpas.

mats

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.