Kategorier
Dagens snespark

ETT AV MINA FAVORITÄMNEN ÄR AKTUELLT NU

 

kunglighet

Det är ju, som alla förstår, de kungliga högheterna, deras ätteläggar och deras stundande bröllopsgille .

Brudparet kommer ju att ha en hyfsad bostad, Haga Slott. Undrar vad som hänt, om de flyttat in i en tvårummare i Södertälje eller Fittja………..

Det stod i tidningen, att vi, (skattebetalarna) ska renovera toalett, badrum och tvättstuga för 40.000.000 svenska kronor. 

Ja det är väl, för att damen ska kunna tvätta familjens tvätt utan att kiva med de andra eventuella hyresgästerna. Jag menar, har man satt upp sig på listan, så har man.

Synd man inte fick ihop det med en prinsessa, då hade jag kunnat renovera mitt kök och fått skåpsluckorna målade i alla fall.

Förresten, jag undrar, om paret kör ut till Kungens Kurva till IKEA och köper billiga tapeter? Nä det gör man nog inte förresten. Kronprinsessan handlar nog sina tapeter på Rusta.

När man ser  bilden av hela härligheten, där de står uppradade och jag tror man sjunger en låt eller nåt, då far en tanke genom mitt huvud:

Vad tror ni de tänker, när de står där utklädda?

Vet ni, vad jag tror?

Jag tror de tänker, om de som betalar för deras lyxliv:

SUCKERS!

 

haga slott

Här är brudparets lilla lya……undrar om de fick det efter att ha stått i bostadskön hos det kommunala bolaget Vasastjärnan?

Är det nån som är bjuden på bröllopet eller…?

 

mats

 

Ett svar på ”ETT AV MINA FAVORITÄMNEN ÄR AKTUELLT NU”

Tjenare.
Ja men det är juklart att man måste hyfsa till Victorias och Daniels lilla lya. Självklart att det måste få kosta en liten slant.
Nej jag är inte heller bjuden på bröllopet. Skulle dessutom tacka nej och jag fick en invitation vilket inte är troligt. Har lite svårt att känna något slags engagemang för en ättling till en gammal fransk officer och en relativt vanlig kille från Ockelbo i Gästrikland, cirka fyra mil från Bollnäs där jag bor. Den här Daniel har förövrigt släkt i Bollnäs.
Morsning
Morgan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.