Kategorier
Nostalgoteket

SÅ VAR DET PÅ DEN TIDEN

Några nygamla bilder igen som belyser en del av Hökaklubbens historia.

Jag tänker ibland, hur hade det varit, om det funnits digitala kameror för 30 år sen? Vi hade antagligen haft ett jättearkiv med bilder. Som det är nu, är det bara smulor, som fallit från bordet.

Jag ber er, som har bilder, att om ni har chansen ta med er bilderna eller albumen ner till fältet, så kan jag fotografera av det. Sen fixar man till bilderna och presenterar de för de, som är intresserade. Det är ganska roligt att se, hur det gick till och framför allt, hur vi såg ut då!

Här kommer några bilder och som jag skrev, de är avfotograferade från diverse källor i ibland dåligt ljus, så det är inga bilder för ett Pulitzerpris , men de är bilder som väcker minnen hos oss som var med då och ger den nya generationen av medlemmar en bakgrundsbeskrivning av vår verksamhet i Hökaklubben, som ju är Modellflygklubben i Halmstad!

 

IMG_0300

Denna bilden är från en samling i stugan slutet 80-talet. Från vänster Britt-Marie, Christer, Lasse från Malmö tror jag och längst till höger Ann-Marie som är Kurts sam- eller särbo. Man dricker tydligen kaffe och nåt annat….Jag tycker Christer tittar lite lurt eller…..

 

IMG_0296

Vad gör ordföranden?????   Har han fått en för mycket i vänsterbenet??  Och mössan käckt på svaj?

Det är nog vid ett Pingstmeeting skulle jag tro i slutet av 80-talet.

 

IMG_0291

Sture, Sven och Kurt har dragit sig tillbaka till herrummet  ? i stugan för en stilla diskussion.

 

IMG_0032

 

Kurt monterar sin Pusher vid sin Ford Capri. I bilen står hans gamla meklåda och hans Britten Norman Islander. Minns jag inte fel så är hundkojan till vänster Ann-Maries.

 

mats

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.