Kategorier
Segelflyg

EN BRA ENGELSK FIRMA

 

som förutom ett brett och djupt sortiment

 

också är måna om sina kunder och försöker hjälpa dessa på bästa möjliga sätt.

Jag behövde en kropp till en HyperAva och

 http://www.hyperflight.co.uk/ 

såg till att jag fick just rätt detalj. Han som handlade mitt ärende heter Neil.

Därför rekommenderar jag verkligen detta företag, som ställer upp som man gör. Man ställer upp såtillvida att man försäkrar sig om att det kunden beställer verkligen är det han är ute efter. Det känns betryggande. Dessutom finner jag priserna bra, jämfört vad man betalar på andra ställen. När jag mailade till Wladimir Models i Ukraina har jag hittills inte fått svar.

Så behöver ni hitech för segelkärror eller hitechmodeller kontakta ovanstående.

Så här ser deras hemsida ut:

mats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.