Kategorier
Okategoriserade

LITE INFORMATION OM MIN LÄNKLISTA

…som ju finns till höger. Jag försöker hålla den så kort som möjligt, men det är svårt, för det finns ju så mycket nyttigt att länka till. Men detta är,  vad som finns:

Ållebergs MFK, är min moderklubb. Det är den klubben där jag registreras hos SMFF. Orsaken varför jag är med i den föreningen är att den  satsar på segelflyg, ordnar meetings och loppmarknader alltså överhuvudtaget är aktiv både mot modellflygare och allmänhet. Sen utgör klubben ett riktigt gott kamratgäng under ledning av dess framgångsrike klubbordförande Rolf Maier. Länken går till föreningens hemsida.

Flyguppvisningar, är en förteckning över hela världens flyguppvisningar med all fakta man behöver. Alltid bra att ha om man planerar någon resa.

Formula I, länkar till en sida som jag tycker är bra, om man är intresserad av Formula I.

Halmstad Väder, är en länk till en norsk sida som hyser den norska vädertjänstens webservice. Denna sida är den mest besökta vädersidan i världen. Enligt mitt sätt att se det är det den sida som är träffsäkrast i sina prognoser.

Kamera Halmstad, är länk till webkameran vid Stora Torg i Halmstad. Du måste ha Java installerat för att se bilden.

Modellflygprylar, är länken till HobbyCity i Hongkong. Det överlägset billigaste stället att handla på.

Skärmflyg, är länken till CPS, Sveriges främsta skärmflygklubbs hemsida.

Vad flyger över oss nu?,  är länken till de radarstationer, som i realtid följer civilflyget över norra Europa. Följ anvisningarna så får du mycket info.

mats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.