Kategorier
Okategoriserade

ÖKA BESÖKEN TILL HEMSIDAN

 

Låter det sig göras eller…….

 

              Så här många vill man ju ha i kön in på ens blogg.

 

 

Att få många besökare på ens blogg är ju ett av målen, man ställer upp för sin hemsida eller blogg.Skriver du och ingen läser det,  kan du ju lika gärna skriva på papper, riva sönder det och slänga det i papperskorgen. 

Ett sätt att få  många besök, fast det kräver att man är av kvinnligt kön, är ju att vissa pattar i bloggen.Nu är jag inte kvinna och mina pattar är för små för att visa upp,  så där spricker ju den ideen. 

I stället får man försöka hitta en nisch, som intresserar,  de som finns i målgruppen. Jag försökte hitta min nisch,  som ju är alla,  som är intresserade av flyg i olika former med tyngdpunkt på modell-, skärm- och nostalgiflyg.Det verkar som det funkar bra.

Men inget är så bra,  att det inte kan bli bättre. Genom en god vän, som har synnerligen goda kunskaper,  om hur man gör sin blogg eller hemsida intressant, fick jag hjälp att vidta vissa mått och steg för att öka antalet hits på bloggen.Vi gjorde en SökMotorOptimering. Förkortas på engelska SEO . 

I detta ingår flera olika saker. Man kan enkelt uttryckt säga, att man knyter vissa nyckelord,  som hör till din blogg och gör de synliga för sökmotorerna.  Vidare tänker man sig för, vad man skriver för rubrik på de olika posterna eller artiklarna. Det ska vara en rubrik,  som den som letar efter ämnet kan tänkas skriva i sökmotorn. Nästa steg är,  att till varje artikel knyta Meta-rubrik och Meta-tags. Det är samma sak med detta. Man knyter rubrik och centrala ord och begrepp,  som kan knytas till artikeln. Detta görs i administrationsläge för din hemsida eller blogg. 

Ovanstående låter enkelt, men det är ett tidsödande jobb,  som kräver kunskap i programmering.När min gode vän hade gjort en översyn av min blogg och gjort en SökMotorOptimering, märkte jag efter ett par dagar en kraftig höjning av besöksantalet. Det var för mig rena trolleriet.Genom att söka på delar av min bloggs namn eller genom att söka på rubrikerna på de artiklar jag skrivit, såg jag,  att jag låg i topp på Googles sökmotors resultat av sökningar. Ganska roligt om det finns 1000000 olika resultat och man ligger bland de 5 första ! 

Om någon är intresserad, som har en privat eller affärsmässigt hemsida eller blogg,  rekommenderar jag er att kontakta :

 http://cimax.se/

Han kan garanterat producera positivt resultat för er.

mats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.