Kategorier
Segelflyg

AVA I MYCKET GOTT SKICK

 

Ava RES 317 cm spv till salu

 

Jag vet om en Ava, spv 317 cm till salu.
Den är i mycket gott skick försedd med servo, acke och en 35 mhz rx.

Modellen är en RES, alltså utan elmotor.

Flyger den som mina Avor är det ett underbart plan.

Pris 4000 kr . Om inte avhämtning tillkommer frakt.

Googla Ava på min blogg och läs om modellen.

Vid intresse maila eller ring mig.

3 svar på ”AVA I MYCKET GOTT SKICK”

Hej Mats !

Skriver inte för att lägga bud utan att berätta att min egen Hyper AVA(e) nu äntligen har provflugits här uppe i Sörmland. En lätt knuff utför backen och hon svävade majestätiskt iväg över ängarna, lite höjd och motor och vi svävade runt däruppe under en 20 miunter innan jag plockade ner henne för landingen.

Det var lite halvmulet kyligt men äntligen bara några få m/s i byarna, ja nu är jag laddad för att anta sverigeresan under semestern med både Hang och Termikkärror :D, om du är hemma när jag passerar din/era trakter kommer jag att höra av mig.

Din blogg är en ren inspiration för en gammal flygare och modellintresserad. TACK !

Hej Peter,

roligt du slirat in på min lilla blogg.

Du kommer att märka, att din AVA är ett makalöst
flygplan, som rätt trimmad och flugen
kommer att ge dig gränslös flygglädje och
fina flygupplevelser !

Om du kommer nära Halmstad så slå en signal,
så kan vi flyga en vända, antingen hang eller termik,
om vädret tillåter.

Ja, min blogg är väl för nostalgiker…
men det är roligt att kunna få presentera nästan precis vad jag vill..

Ha det och hoppas vi HyperAva-piloter kan ses.

mats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.