Kategorier
Okategoriserade

VAD KAN NI VÄNTA ER ?

 

på min blogg närmaste tiden ?

 

Jo det kommer massor med bilder från OT-SM i Rinkaby i ett par olika artiklar.

Från Tarps Modellflugtag kommer minst tre nya artiklar också med massor av bilder.

Jag har fått en ny kamera,  som jag ska testa för ett företag i en av mina modeller. Synnerligen intressant och bra för den fotointresserade modellflygaren.

Jag kommer med lite ny info om min 4-meters Ava nummer 2, som ligger i katongen från Wladimir Models i Ukraina.

Det kommer gästskribenter, som vet hur man skriver sådant som väcker uppmärksamhet och sätter känslor i svallning….

Vidare kommer det bilder och reportage om mitt skärmflygande. Min trogna Gradient är nu 2 år gammal och det är dags att gradera upp sig och köpa ny. Vi får se vad det blir, men troligtvis samma fabrikat, då den har fungerat bra för mig både säkerhetsmässigt och flygprestandamässigt.

Ja, detta är lite,  som är på gång. Det tar ju lite tid att fixa artiklar och bilder, men så länge mina läsare, som nu är många, står ut tycker jag det är roligt. Om inte annat så har man inga fritidsproblem och manlär sig  hela tiden något nytt.

Slutligen tycker jag, att sommarens väder varit uselt !

Låt oss hoppas vi får en fin höst. Det enda positiva har varit att vi plockat en oherrans massa kantareller…

mats

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.