Kategorier
Okategoriserade

HANGFLYGNING.SE FYLLER 1000

 

                                                                                       En av mina Avor

                                                                                    Bloggaren själv i favoritpositionen

 

Detta är mitt tusende (1000) inlägg på min blogg sen september 2010.

 

Ibland undrar jag,  vad jag håller på med……Jag menar,  är det nån mening med detta bloggande?

Jag vill inte förklara på något djupanalyserande sätt utan säger bara,  att det trots allt är ganska belönande. Man hittar ett och annat korn att delge andra intresserade och kanske väcka deras nyfikenhet för en viss sak eller händelse.

Man får,  när man har en blogg, fantastiska kontakter över hela världen. Man ska betänka,  en blogg når ända in i mörkaste hörnet av Kina eller Centralafrika,  lika väl som det når Stockholm eller Eslöv. Gränserna för information är utsuddade. Det mesta är tillgängligt för många.

Mina besökare har kommit från 88 olika länder. Hur många besök jag haft ? Om jag bortser från bläddringar och ser hur många personer som varit på bloggen så är det mer än 150000  ! Min blogg är välbesökt, så jag är nöjd. Jag har strävat efter att finna min nisch i cyberspace och jag börjar väl hitta den.

Har fått erbjudande om att lägga upp reklam, men har bara för Priskungen och Cimax. Båda har gjort mig tjänster.

Jag vill ha en blogg,  som handlar om flygning och den känsla det skapar. För mig har flygning, alltså begreppet, varit en källa till inspiration ända sen jag var 5 år gammal. Mitt intresse är inte att lösa världs- och flygproblemen på en pensionärsbänk, utan mitt intresse är att flyga i någon form.

Med tanke på,  att jag nu sen 5 år är pensionär, jag slutade knappt 3  år innan pensionen, vill jag utnyttja varje möjlighet att modellflyga,  som finns.

Jag klarar inte att sitta/ligga framför en tv och glo och låta livet meningslöst rinna bort  Jag vill vara ute och uppleva.

Det är min filosofi.

Det fina med en blogg är,  att du skriver precis vad du vill,  utan att någon kan komma med pekpinnar.

Med de tekniska möjligheter det finns,  kan jag ju se , vilka som är inne på bloggen via deras IP-adresser. Min blogg loggar alla besökares IP-adresser vid besöken. Dessutom loggas vilka sidor de besöker och massor med annan besöksdata.

Man blir förvånad,  då man kollar detta. Till exempel varför en person i Peru regelmässigt besöker min vädersida med Live Weather Halmstad ?

Har jag en blogg, så vill jag ha många besök. Det är glädjande, när man får positiva reaktioner i form av mail eller personliga kontakter,  som talar uppskattande om ens arbete. Detta gör,  att jag sporras att bli bättre.

Hur länge jag ska hålla på med detta bloggandet ? Ingen aning. Jag kommer att hålla på så länge,  jag tycker det är roligt.

Om jag skrivit ut alla inlägg i bokformat……….då skulle .det ha  blivit en tjock lunta…….

Jag välkomnar gästskribenter som vill torgföra åsikter, historier och bilder. Bara maila mig:

 flyhigh(konstigt a)telia.com

mats

Ett svar på ”HANGFLYGNING.SE FYLLER 1000”

Grattis till tusen!
Fortsätt bloggandet, du har skrivit många sköna och roliga artiklar.
Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.