Kategorier
Dagens snespark

VI LEVER I ETT SAGOLAND…..

 

…där ett billigt vin för monarken upprör pressen.

 

(Ovanstående skärmdump från Svenska Dagbladet)

Kungen av Sverige har gästat en landshövding för ett meningslöst sammanträffande, som ska ge sken av folklighet, vilket så till den milda grad upprört dags- och kvällspress, att de skrev långa artiklar om det.

Varför de blev upprörda,  de idoga journalisterna som bevakar vårt majestät ? Jo hans ÖverHöghet blev serverad ett vin,  som bara kostade 59 spänn……..

Skulle detta inte duga till en person,  som lever av skattepengar från det allmänna ?

Jag mår illa, när jag läser sådant. Detta bedrövliga kryperi för en människa. En monark som kännetecknas av obildbarhet, lathet och brist på engagemang och som på intet sätt är representativ för den genomsnittlige medborgaren.

Låt mig säga en sak:

Hade jag fått bestämma, skulle den hela Bernadottska släkten fått stå nere på Arbetsförmedlingen på måndagmorgon kl 0700 tillsamman  med de andra arbetssökandena !

Antagligen vill en del läsare att jag hamnar i ett varmt ställe, när jag torgför mina åsikter, men det hotet står jag ut med.

Tänk på ovanstående när du öppnar din Norrlands Dynamit med öl på fredagkvällen,  eller när du dricker din  Fanta till maten  !

                                                         Blir man så här rufsig i frisyren, när man druckit 59-kronors vin ??

 

Skål och tack

mats

Ett svar på ”VI LEVER I ETT SAGOLAND…..”

Hej Mats! Du får gärna stå ut med det, men det är journalisterna Du ska hacka på, de, som har det dåliga omdömet att skriva om sånt här. Att hacka på kongen i det här fallet är helt missriktat! Det var han, som blev bjuden på det!
På samma sätt som att hockeyfolket skäller på TV4:s bedrövliga rapportering från VM. De är inte TV4, som ska ha på skallen, det är det internationella hockeyförbundet, som sålde rättigheterna i sin snikenhet till TV4.
För resten Mats, vad tror Du en president hade fått för vin? Och pressen hade sjungit samma sånger.
Sture Tingwall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.