Kategorier
Väder och vind

ANEMOMETERN FUNGERAR IGEN

 

efter 3 dagars stillastående snurrar min vindmätare igen…..

 

……..och lämnar information till min väderstation, som i sin tur uppdaterar mitt Live Weather en gång i minuten. Så nu kan ni hålla koll på väderläget i Halmstad igen.

Jag ska modifiera mina grejor så de uppdaterar var 30. sekund i stället för en gång i minuten. Kortare uppdateringar kan jag inte nå med hänsyn taget till mjukvaran som skickar upp data till min server. Det tar alltså cirka 30 sekunder att skicka paketet.

Jag vet att min väderstation är uppskattad och att den generar många besök på min blogg. Min blogg har många besökare per dag nu. Det växer sakta hela tiden, vilket kanske betyder att jag behandlar sådant som för mina besökare är intressant :=) Har jag mellan 200-500 besökare om dagen är jag nöjd.

mats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.