JAG ÖNSKAR ALLA……

 

som läser min blogg,

 

 GOD JUL !

 

 

     

                                                                                     Klart man drömmer sig till sommaren…..

Fast mest måste jag erkänna, så längtar jag mest efter vår med värme och sol. Är det skönt väder,  är det roligare att modellflyga eller skärmflyga. Jag är trött på vintrar och grått väder med mörker !

Så nu hoppas vi,  att det blir bättre.  I dag den 22 december är det vintersolståndet, det vill säga,  vi har nu den kortaste dagen på året, så nu går det mot ljusare tider. Det blir bara bättre…….

 

Vi hörs

mats

1 kommentar tillJAG ÖNSKAR ALLA……

  • Sture Tingwall

    Hej Mats! GoJul och gott Nytt på Dig, Mats! Jag håller med Di, men å andra sidan har ju vi åldringar en lirare med Mats Strömberg, som ser till att vi underhålls med allsköns härliga skrönor året om. Så för min del välkomnar jag även dåligt väder, för då kan man sitta inne och njuta av Ditt – bilder eller texter! Så tack Mats. Sture

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.